2010. március 25., csütörtök

Midterm party & Hannah og Mark houseparty

Hej!

Egy kicsit elmaradtunk a blog írásával, de az elmúlt közel egy héten sokminden történt velünk, úgyhogy most bepótoljuk ami kimaradt.

Péntek estére hivatalosak voltunk egy házibuliba, amit két dán óráról való csoporttársam tartott, és egy régóta beharangozott partit is aznap tartottak, amire még a hét elején Alex megvette a jegyeket. Mivel szerencsére egymástól 10 percre volt a két hely, úgy döntöttünk, hogy mind a kettőn tiszteletünktek tesszük.
Annával együtt (az osztrák lány) mentünk a "midterm party"-ra, ahol a többiekkel együtt ettük meg a hotdogjainkat, amik benne voltak a belépőben. Miután jól laktunk elkerekeztünk Hanna és Mark házibulijába, ahol rajtuk kívül csak 2 ismerős volt, így megint szereztünk pár új ismerőst - egy idő után rengetegen lettek a lakásban. Jól éreztük magunkat, kóstoltunk finom dippeket igazi kenyérrel és ittunk nem annyira finom borokat. Éjfél körül pedig visszamentünk a másik buliba, ahol egyfajta reggae zenét játszott az a zenekar, akiknek kihagytuk a koncertjét. Kb másfél órát táncoltunk-ugráltunk, aztán úgy döntöttünk mivel szombaton érkeztek Zsolték és még volt teendőnk előtte bőven, hogy hazamegyünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése